fbpx

Néhány mondatban a panzióról..

Mit jelent a „felnőttbarát” panzió?

Hiszünk benne, hogy minden szülő, nagyszülő megérdemli a kikapcsolódást, ezért törekszünk a nyugodt környezet biztosítására, hogy felfrissülten térjenek vissza a hétköznapokba és családjaikhoz. Így vendégeink zavartalan pihenése érdekében 14 év alatti gyermekeket nem tudunk fogadni szálláshelyünkön.

Gasztropanziónk kilenc egyedi stílusban berendezett, modern szobával és apartmannal várja Vendégeit a város „zöld szíve”, az Érsekkert és a Termálfürdő közvetlen szomszédságában.

Törekszünk arra, hogy szolgáltatásunk a lehető legkisebb ökológiai lábnyomot hagyja, mégis maximális pihenést és élményt nyújtson vendégeinknek. Ennek megfelelően válogattuk össze berendezéseinket, használati tárgyainkat, prémium minibár termékeinket. Vendégeinknek is módjában áll segíteni törekvésünket akár olyan apró lépésekkel, mint a reggeli fogások közüli tudatos választással elősegítve a pazarlásmentes fogyasztást, vagy a fürdőszobai textíliák több napig történő használatával csökkenteni a tisztításukkal járó környezeti terhelést.