fbpx
Általános információk

NTAK PA23080038

Digitális adatszolgáltatás

A 2021. szeptember 1-jét követően Magyarországon minden vendég személyes adatait a szálláshely-szolgáltató okmányolvasón keresztül, a szálláshelykezelő szoftverében rögzíteni, majd egy tárhelyre, a vendég Információs Zárt Adatbázisba (VIZA) továbbítani köteles.

A jogszabály felhatalmazása alapján a szálláshely-szolgáltató jogosult elkérni minden vendég azonosításához szükséges fényképes személyazonosító okmányát, a vendég pedig köteles azt bemutatni, életkortól függetlenül gyermekeknek is. Az okmány bemutatásának hiányában a szálláshely-szolgáltató a szálláshely szolgáltatást megtagadja.

Adatkezelési tájékoztató (az Adatkezelési tájékoztató)

Általános információk

A zavartalan pihenés érdekében szálláshelyünkön 14 év alatti gyermekek fogadását nem tudjuk biztosítani.

Recepciónk 8:00-20:00 között áll vendégeink rendelkezésére, ezen kívüli időszakban a +36 30 742 8905 telefonszámon érhető el.

A szobákat az érkezés napján 14:00 órától tudjuk Vendégeink rendelkezésére bocsátani, amennyiben 18:00 óra után érkeznének, kérjük, legyenek kedvesek előre jelezni a recepción!

A távozás napján 10:00 óráig szükséges a szobákat elhagyni. A késői kijelentkezés lehetőségéről és feltételeiről legyenek kedvesek a recepción érdeklődni!

Szállóvendégeink részére az ingyenes parkolást a szállás területén, kamerával megfigyelt belső udvarban korlátozott számban tudunk biztosítani. Belső udvarunkra behajtani a kapu szélességét figyelembe véve maximum 205 cm széles gépjárművel lehetséges. Parkolóhelyet sajnos nem áll módunkban előre foglalni, azonban az épület előtt és a szomszédos Ady Endre utcán is több ingyenes parkoló áll rendelkezésre.

Szeretnénk jelezni, hogy a panzió és az étterem területén háziállatokat nem áll módunkban fogadni. Valamint az épületek nem rendelkeznek lifttel, akadálymentesített lehetőséggel.

A szállásdíjban foglalt a’la carte reggelit a Lumen Étteremben szolgáljuk fel, minden nap 8:00-10:00 között. Speciális étkezési igényét (allergia, intolerancia) kérjük, legyen kedves előre jelezni!

Panziónkban számláját rendezheti készpénzzel (HUF), bankkártyával (Mastercard, Maestro, Visa) vagy SZÉP kártyával (OTP, K&H, MBH). Az idegenforgalmi adó SZÉP kártyával nem rendezhető.

Dohányzásra kizárólag az arra kijelölt helyen van lehetőség. A szabály egyaránt érvényes elektromos cigarettára és minden egyéb dohánytermékekre.

Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a többi vendég nyugalmát és azt hangoskodással ne zavarják. Különös tekintettel figyeljenek egymás nyugalmára 22:00 és 6:00 óra között.

Recepciónk készséggel áll rendelkezésükre bármilyen kérdéssel, kéréssel kapcsolatban.

Kérjük kedves Vendégeinket, amennyiben bármilyen kérdésük, észrevételük merülne fel szolgáltatásainkkal kapcsolatban, legyenek kedvesek még itt tartózkodásuk során jelezni recepciónkon és mi igyekszünk lehetőségeinkhez mérten megválaszolni vagy orvosolni azokat.

Szeretettel várjuk Önöket a Lumen Gasztropanzióban**** és a Lumen Étteremben!

hu_HU

NYITVATARTÁS:

Elérhetőségeink: